2013.11.27.
08:35

Írta: szavazatszemlélő

Kikukáztuk az NVB által kidobott kérdéseket

Mint arról az Index is beszámolt, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén, több népszavazási kezdeményezést is elutasított. A kérdések többsége a deviza-, és forintkölcsön-ügyleteket, a pénzintézeti követeléseket, illetve a végrehajtást érintették, melyeket Szepessy Zsolt volt monoki polgármester által vezetett Összefogás Párt nyújtott be.

Ám ezeken kívül volt két igen érdekes (szintén elutasított) kérdés. Az egyik 8 évben maximalizálta volna, ugyanazon személy számára a miniszterelnöki tisztség betöltésének idejét, a másik 10 évben a polgármesteri, illetve a főpolgármesteri pozíció betöltését.
 
Szomorú lenne, ha a nép ilyen fontos kérdésekben nem fejezhetné ki a véleményét. Ezért hiánypótlás gyanánt a hét kérdés közül hármat, népszavazásra bocsátunk.

Szólj hozzá!

Címkék: Népszavazás NVB

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszavazo.blog.hu/api/trackback/id/tr795660125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása